OVER ZEGERS ACCOUNTANTS

OVER ZEGERS ACCOUNTANTS

Zegers Accountants is een specialist op het gebied van accountancy, fiscaliteit, juridische en organisatorische zaken voor het MKB-segment, gevestigd in Breda. Vanaf 2005 zijn we een onafhankelijk accountantskantoor met een brede schare aan klanten. Met een ervaring van meer dan 20 jaar hebben we al vele cases succesvol en op prettige wijze afgerond. In die jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het uitvoeren van bijzondere onderzoeken voor bedrijven of personen en de begeleiding van bedrijven of personen in (financieel) zwaar weer.

Bij ons vervult een persoonlijke benadering een belangrijke rol, daarnaast streven we naar een heldere, inzichtelijke aanpak. Onze dienstverlening beslaat het complete pakket dat u van een gerenomeerd accountantskantoor kunt verwachten.

ONZE MISSIE

Van accountancy tot fiscaal en juridisch advies, wij kunnen u verder helpen. Zo heeft u de tijd om te ondernemen, niet om u zorgen te maken.

Zo heeft u de tijd om te ondernemen, niet om u zorgen te maken. – Martin Zegers

EVEN VOORSTELLEN

Onze heldere bedrijfsstructuur zorgt er voor dat u altijd op de hoogte bent van wat wij doen. Maar uiteraard ook wie wij zijn, zo weet u met u belt of mailt. Maak hieronder kennis met Martin Zegers, eigenaar en directeur van Zegers Accountants.

Martin Zegers is sedert 1984 werkzaam in accountancy, studeerde in 1994 af als Registeraccountant en is op hetzelfde moment toegetreden als partner/vennoot bij Witlox VCS, waarmee nog steeds nauwe banden bestaan. Voor dit gerenommeerde kantoor was hij tot 2006 de verantwoordelijke kantoorleider in Breda.

Hij heeft zich gespecialiseerd in bijzondere opdrachten, waarin met name naast financiële aspecten emotioneel aspecten succes bepalen (denk hierbij aan overnames, begeleiding van bedrijven in moeilijkheden, organisatie- en communicatiestructuren). Martin zijn speerpunt is zijn sterk resultaatgedreven manier van werken.

Onze werkwijze

Werkwijze

Bij Zegers Accountants streven we naar kwaliteit en efficiëntie, zonder onze persoonlijke insteek uit het oog te verliezen. Met actuele kennis van fiscaliteit en alle bijbehorende juridische aspecten zijn wij altijd op de hoogte van de laatste veranderingen.

Vast contactpersoon

Bij ons weet u wie u aan de telefoon heeft en met wie u mailt, dat is één van de grote voordelen van zaken doen met een persoonlijke insteek.

Van alle markten thuis

Ongeacht in welke branche uw bedrijf zicht bevindt, wij kunnen u helpen. Met tal van klanten in vele bedrijfstakken hebben wij de kennis in huis om ook uw bedrijf te ondersteunen met onze diensten.

Prijs-kwaliteit

De kosten voor onze diensten zijn fair, alles is open en inzichtelijk, u krijgt waar voor uw geld. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende kostenbegroting.